Decorarea unei case noi? Iată cinci soluții pe care trebuie să le îmbrățișezi după o mutare

Decorarea unei case noi? Iată cinci soluții pe care trebuie să le îmbrățișezi după o mutare

Procesul de mutare poate fi destul de intens. Mai întâi trebuie să găsiți cumpărători pentru imobilul existent. Apoi, este sarcina de a vă împacheta toate lucrurile. În cele din urmă există mutarea propriu zisă, despachetarea și decorarea unei noi case. Mulți oameni simt că nu vor mai dori să se mute din nou, sau cel puțin își doresc să-și decoreze casa în mod diferit data aceasta.

Vă oferim 5 ponturi pentru decorarea unei noi case, care să vă ușureze munca:

  • Unele lucruri pe care le-ați împachetat ar fi trebuit să rămână în urmă
Decorarea unei case noi? Iată cinci soluții pe care trebuie să le îmbrățișezi după o mutare

   Cea mai obișnuit lucru în timpul procesului de mutare este că realizați faptul că aveți mult mai multe lucruri decât credeați. Și sincer, cât de multe ați folosit recent? Mulți ajung să-și dea seama că au plătit degeaba pentru transportul unor lucruri inutile + pierderea timpului și efortului. E timpul să eliminați dezordinea, chiar dacă nu aveți de gând să vă mutați în curând. Vă veți simți mai bine în ceea ce privește spațiul pe care îl aveți și veți fi pregătiți când este timpul să vă împachetați lucrurile.

  • Unele piese de mobilier din casa veche nu se potrivesc în cea nouă

    Una dintre problemele comune când se mișcă mobila dintr-un loc în altul este că mărimea sau stilul pieselor de mobilier nu se potrivesc în noul loc. Puteți să le vindeți altor doritori, apoi să cheltuiți banii pe altele noi.

  • Mobilierul greu face mutarea și reamenajarea mai grea

     Înainte se credea faptul că;  cu cât  mobilierul este mai greu, cu atât este mai bună calitatea. Dar acest lucru nu mai este adevărat, datorită producției și progreselor materiale. Și odată ce trebuie să-ți tragi canapeaua grea și uriașă pe câteva trepte de scări, poate că nu o să o iubești la fel de mult cum ai făcut odată. Luați în considerare greutatea mobilierului înainte de a-l cumpăra. Căutați piese care sunt bine construite, dar prezintă materiale ușoare. Chiar mai bine, luați în considerare achiziționarea de mobilier care se demontează cu ușurință, pentru a economisi timp și bani la următoarea mutare . Chiar dacă nu intenționați să vă mutați, mobilierul ușor ușurează repoziționarea sau curățarea acestuia.

  •  Redecorați imediat.

   Sa fim cinstiți. Dacă v-ați mutat în ultimii ani, probabil că aveți niște cutii pe care încă nu le-ați despachetat. Sau proiecte de îmbunătățire a domiciliului pe care ați vrut să le abordați și nu ați reușit niciodată să începeți. Trebuie să bateți fierul cât e cald și înainte de a începe să vă stabiliți o rutină zilnică.

Decorarea unei case noi trebuie să se întâmple imediat. Dacă aveți proiecte pe care doriți să le faceți, cum ar fi îmbunătățirea iluminatului, vopsirea sau înlocuirea podelei, faceți-le înainte de a vă muta bagajele. Despachetați toate bagajele imediat, altfel cu siguranță vor rămâne unele împachetate, de care veți uita undeva într-un colț.

Dacă v-ați mutat recent, ne-am bucura ca aceste sfaturi să vă fie de folos!

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns