Lift Exterior – Mutari, Relocari

Lift Exterior – Mutari, Relocari

IRS Relo – Companie specializata in mutari nationale si internationale, punand la dispozitia clientilor servicii complete “Door to Door”, transport terestru, aerian si maritim.

Manipularea bunurilor dumneavoastra fie cu ajutorul liftului (acolo unde cladirea dispune de asa ceva), fie pe scari sau la cerere cu ajutorul unui lift exterior pus la dispozitie de catre IRS Relo.

Servicii oferite: Mutare, Relocare, Transport mobila, Depozitare, Manipulare marfa, Montaj mobilier, Firme de mutari, Companii de mutari, Mutare de birou, Mutare sediu, Mutare echipament IT, Mutare documente, Inchiriere personal, Ambalaje, Materiale pentru impachetare, Import Export, Moving services, Relocation services, Office move, Warehouse, Storage,International Relocation Services,Servicii generale de mutari, lift exterior, mutare echipamente, spatii de depozitare, inchiriere personal

Avantajele pentru a lucra cu un lift exterior in cazul unei mutari sunt:

  • protejarea mobilierului va fi mult mai buna (riscul de atingere pe scari fiind eliminat)
  • posibilitatea ca anumite piese de mobilier sa fie luate ca atare fara demontarea lor, astfel pastrand o conditie mai buna
  • nu se vor deteriora scarile,liftul blocului si pereti
  • poate fi inchiriat atat pentru mutarea unui obiect mai mare cat si pe mai multe ore
  • folosirea liftului scade din timpul mutari

Compania International Relocation Services detine o asigurare de raspundere-civila care acopera daunele materiale produse din culpa exclusiva a angajatilor companiei noastre, pe toata durata mutarii (valoare per eveniment – EUR. 20.000).

Phone: (004)0725176622

Transportul bunurilor in timpul unui proces de mutare este un aspect esential, pe langa organizarea si ambalarea bunurilor fragile, demontarea mobilei si montarea acesteia la destinatie.

Lift Exterior - Mutari, Relocari

Beneficiati de servicii profesioniste de relocare, asigurate de o echipa cu experienta in domeniu si camionete echipate cu lift care usureaza incarcarea si descarcarea bunurior.

Transport mobila cu autoutilitare special de volum maxim pentru un timp redus al relocarii.

Efectuam mutari/relocari firme dintr-o locatie in alta locatie, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti. Pe langa acest serviciu, garantam si rapiditate in efectuarea operatiunilor, dar si siguranta. Pentru ca stam la dispozitia dumneavoastra oricand, va oferim si servicii de mutari/relocari sedii, mutari/relocari locuinte, transport Bucuresti si transport mobila Bucuresti, daca doriti relocarea in alta zona din capitala. Pe langa acestea, mai efectuam si mutari internationale, transport international, pentru ca vrem ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii de mutari/relocari executate de profesionisti.

Despre autor

admin administrator

8 Comentarii până acum

AdrianPublicat pe12:02 pm - iul. 21, 2020

Bună ziua, activați și în București?
Am nevoie să ridicat mobilă neasamblata la 20-25m direct de lângă bloc.

Beneficiile nebanuite de a apela la serviciile unei firme de relocariPublicat pe6:03 am - sept. 21, 2020

[…] gresita poate duce la scaparea intregii situatii de sub control. Cand apelezi la ajutorul unei firme de relocari, nu numai ca vei scapa de tot acest stres, dar vei avea multe alte avantaje de […]

Gheorghe Ana MariaPublicat pe3:52 pm - mart. 11, 2021

Bună ziua, info mutare!

Adrian FranguleaPublicat pe11:43 am - apr. 1, 2021

Bună ziua. Cat ma costa sa ridic un colțar la etajul 1,format din 2 pachete(canapea+șezlong) pt a fi introdus pe geam.

Lasă un răspuns