De ce criterii trebuie sa tii cont cand alegi o firma de mutari

De ce criterii trebuie sa tii cont cand alegi o firma de mutari

Urmeaza sa te muti si iti trece prin gand sa apelezi la serviciile unei firme de mutari pentru a scapa de grijile si efortul transportarii tuturor lucrurilor la noua locuinta? Nu stii ce criterii trebuie sa indeplineasca o astfel de firma in asa fel incat clientul sa fie complet multumit?

Citeste randurile de mai jos pentru a afla raspunsurile acestor intrebari, dar si alte sfaturi ce iti pot fi de folos daca apelezi la serviciile unei firme specializate in mutari.

Exista mai multi factori pe care trebuie sa ii iei in seama inainte de a face alegerea finala. Iata care sunt acestia:

De ce criterii trebuie sa tii cont cand alegi o firma de mutari

Cauta feedback-urile firmei.

In ziua de azi, toate companiile specializate in mutari au un site propriu sau o mica pagina online in care isi prezinta serviciile. Pe acel site este posibil sa gasesti feedback-urile vechilor clienti. Exista, de asemenea, forumuri de pe care poti afla informatii si rezultate ale firmei de mutari la care te gandesti sa apelezi.

Cere un sondaj.

Orice firma de mutari respectabila isi viziteaza clientii inainte ca ei sa se mute, pentru a le face o oferta. Doar luand in calcul volumul de elemente ce trebuie mutate, precum si distanta ce trebuie parcursa pana la noul domiciliu, angajatii firmei pot sa iti faca o oferta reala. Daca vrei ca lucrurile pe care intentionezi sa le muti sa ajunga la timp la noua adresa, iti sugeram sa fii complet sincer cu cei la care vei apela, pentru ca ei sa stie cum sa se programeze in asa fel incat sa respecte data finala.

Citeste cu atentie detaliile legate de asigurare.

Un alt lucru deosebit de important pe care trebuie sa il iei in considerare cand alegi o firma de mutari este nivelul de asigurare pentru obiectele de tranzit. Toate bunurile tale de valoare trebuie sa fie acoperite, iar in cazul in care unul dintre ele nu ajunge intact la noua adresa, tu sa fii despagubit. Unele firme cer o acoperire suplimentare pentru asigurarile lucrurilor foarte scumpe.

Modalitati de plata.

Modalitatile de plata trebuie si ele discutate inainte de a semna un contract cu o firma de mutari. Fii precaut cu cei care insista ca plata sa fie cash sau cu cei care doresc un avans considerabil.

Firmele de mutari serioase trebuie sa accepte orice fel de plata, inclusiv plata cu card de credit / debit.

Cutii de ambalare.

Exista anumite firme de mutari care ofera clientilor cutii pentru ambalare, in asa fel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa dea banii pe aceste lucruri pe care, cel mai probabil, nu le vor mai folosi in viitor. Ar fi util, de asemenea, sa intrebi daca au serviciu de dezasamblare si de reasamblare a mobilierului, precum si de demontare si de remontare a electrocasnicelor mari.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns