Depozitare – IRS Relo

Depozitare – IRS Relo

Depozitare – Bunurile dumneavoastra de valoare sunt pastrate curate in spatii de depozitare solide si durabile!

Pentru depozitare punem la dispoziție clientilor spatii securizate, cu paza 24/24 si camere de luat vederi.

IRS Relo – Solutia ideala de depozitare individuala pentru toate cerintele clientilor!

Oferim servicii de depozitare individuala pe termen scurt sau lung corespunzatoare pentru scop personal, de afaceri, comercial, retail, market traders, constructori, tradesman.

IRS Relo – Vasta experienta in domeniu, peste 10 ani. Companie specializata in mutari nationale si internationale, punand la dispozitia clientilor servicii complete “Door to Door”, transport terestru, aerian si maritim.

Avem spatii de depozitare adaptate la orice cerinte!

Alege un spatiu de depozitare de la irsrelo.ro. Profita de Oferta!

Ne dorim ce este mai bine si mai bun pentru clientii nostri, asa ca ne-am orientat activitatea si catre serviciile de depozitare, spatii depozitare mobila, etc.

Multitudinea de obiecte si lucruri care ne invadeaza devin uneori imposibil de depozitat in spatiul de care dispunem. De asemenea, daca dorim sa ne mutam, sau sa relocam locuinta sau firma, aceste procese necesita timp si este nevoie de spatii depozitare adecvate.

Noi va garantam ca produsele dvs. sunt depozitate in cele mai bune conditii.

Depozitare IRS RELO:

  •  SPATII DE DEPOZITARE DE DIFERITE DIMENSIUNI
  •  SUPRAVEGHERE VIDEO
  •  DETECTOARE FUM SI ALARMA
  •  CONTRACT DE INCHIRIERE PE TERMEN LUNG SAU SCURT, IN FUNCTIE DE CERINTELE CLIENTULUI ( TIMPUL DE DEPOZITARE POATE FI MODIFICAT PE PARCURS )
  •  SPATII DE SUB DIFERITE FORME PENTRU A SE PLIA PE FIECARE OBIECT DAT IN GRIJA NOASTRA

(004)0725176622

Va putem oferi cutii si materiale de impachetare si etichetarea documentelor pentru echipamentele necesare desfasurarii activitatii, pentru mobila de birou care nu va mai este necesara.

IRS Relo ofera contracte de depozitare pe termen lung sau permanent, la preturi avantajoase. Puteti alege o boxa de dimensiuni reduse sau puteti inchiria o boxa mai mare in care sa depozitati mobila si diferite lucruri personale.

Serviciile noaste de depozitare specializate va ofera o solutie usor de utilizat, flexibila atunci cand va confruntati cu problemele de spatiu. Vom pastra bunurile dvs. in spatii convenabile de depozitare, ca parte a procesului de mutare, tinundu-le pana noua casa a dvs. este complet gata.

Servicii oferite: Mutare, Relocare, Transport mobila, Depozitare, Manipulare marfa, Montaj mobilier, Firme de mutari, Companii de mutari, Mutare de birou, Mutare sediu, Mutare echipament IT, Mutare documente, Inchiriere personal, Ambalaje, Materiale pentru impachetare, Import Export, Moving services, Relocation services, Office move, Warehouse, Storage

Despre autor

admin administrator

1 comentariu până acum

Spatii de DEPOZITARE ⋆ IRS Relo – Servicii generale de mutariPublicat pe10:11 pm - feb. 21, 2019

[…] Depozitare – Bunurile dumneavoastra de valoare sunt pastrate curate in spatii de depozitare solide si durabile! Pentru depozitare punem la dispoziție clientilor spatii securizate, cu paza 24/24 si camere de luat vederi. IRS Relo – Solutia ideala de depozitare individuala pentru toate cerintele clientilor! Oferim servicii de depozitare individuala pe termen scurt sau lung corespunzatoare pentru scop personal, de afaceri, comercial, retail, market traders, constructori, tradesman. […]

Lasă un răspuns