Depozitare (Video)

Depozitare (Video)

Alege un spatiu de depozitare de la irsrelo.ro. Profita de Oferta!

Ne dorim ce este mai bine si mai bun pentru clientii nostri, asa ca ne-am orientat activitatea si catre serviciile de depozitare, spatii depozitare mobila, etc.

Multitudinea de obiecte si lucruri care ne invadeaza devin uneori imposibil de depozitat in spatiul de care dispunem. De asemenea, daca dorim sa ne mutam, sau sa relocam locuinta sau firma, aceste procese necesita timp si este nevoie de spatii depozitare adecvate.

Noi va garantam ca produsele dvs. sunt depozitate in cele mai bune conditii.

Depozitare IRS RELO:

  •  SPATII DE DEPOZITARE DE DIFERITE DIMENSIUNI
  •  SUPRAVEGHERE VIDEO
  •  DETECTOARE FUM SI ALARMA
  •  CONTRACT DE INCHIRIERE PE TERMEN LUNG SAU SCURT, IN FUNCTIE DE CERINTELE CLIENTULUI ( TIMPUL DE DEPOZITARE POATE FI MODIFICAT PE PARCURS )
  •  SPATII DE SUB DIFERITE FORME PENTRU A SE PLIA PE FIECARE OBIECT DAT IN GRIJA NOASTRA

(004)0725176622
Va putem oferi cutii si materiale de impachetare si etichetarea documentelor pentru echipamentele necesare desfasurarii activitatii, pentru mobila de birou care nu va mai este necesara.

IRS Relo ofera contracte de depozitare pe termen lung sau permanent, la preturi avantajoase. Puteti alege o boxa de dimensiuni reduse sau puteti inchiria o boxa mai mare in care sa depozitati mobila si diferite lucruri personale.

Serviciile noaste de depozitare specializate va ofera o solutie usor de utilizat, flexibila atunci cand va confruntati cu problemele de spatiu. Vom pastra bunurile dvs. in spatii convenabile de depozitare, ca parte a procesului de mutare, tinundu-le pana noua casa a dvs. este complet gata.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns