Servicii generale de mutari

Servicii generale de mutari

Servicii generale de mutari. International Relocation Services.

Oferim servicii de mutari mobila si transport marfa in Bucuresti si in tara, precum si servicii de mutari si transport din tara in strainatate si invers.

Servicii oferite: Mutare, Relocare, Transport mobila, Depozitare, Manipulare marfa, Montaj mobilier, Firme de mutari, Companii de mutari, Mutare de birou, Mutare sediu, Mutare echipament IT, Mutare documente, Inchiriere personal, Ambalaje, Materiale pentru impachetare, Import Export, Moving services, Relocation services, Office move, Warehouse, Storage,International Relocation Services,Servicii generale de mutari

Phone: (004)0725176622

Orice mutare cu noi este destinata spre a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va vom ghida in intregul proces de relocare si de transport al mobilei.

Servicii generale de mutari

Companie specializata in mutari nationale si internationale, punand la dispozitia clientilor servicii complete „Door to Door”, transport terestru, aerian si maritim.

Oferim servicii complete de mutari mobila, mutari locuinte, mutari firme, oriunde ar fi situate locatiile din care se efectueaza mutarea, respectiv catre care se realizeaza mutarea, apropiate sau in colturi diametral opuse ale orasului sau tarii; si indiferent de dimensiunea transportului.

IRS Relo a strans de-a lungul timpului o experienta bogata in ceea ce priveste mutarile de mobila, locuinte si birouri, experienta pe care suntem gata sa o punem la dispozitie clientilor, pentru ca mutarea sa se faca repede si fara niciun fel de probleme.

Mai mult, efectuam mutari inclusiv noaptea si in week-end. In cazul mutarii unei companii de exemplu, activitatea firmei tale nu va fi oprita iar reluarea activitatii in noua locatie se va face in conditii de perfecta functionare. Mutarea se face cu ajutorul unor echipamente moderne si materiale specifice pentru mutari, inclusiv cu ajutorul unui lift exterior pus la dispozitie de catre firma noastra, daca este cazul.

 Vreti o oferta personalizata?

Pret personalizat pentru fiecare client in parte, in urma unei solicitari telefonice sau pe email.

Phone: (004)0725176622

Oferim consultanta gratuita la fata locului pentru estimarea volumului de bunuri de transportat, personalului si materialelor necesare pentru relocare, de asemenea pentru stabilirea pretului. Nu ezitati, veti beneficia de cele mai eficiente solutii si cele mai bune servicii!

Despre autor

admin administrator

1 comentariu până acum

 Accidentari frecvente in timpul unei mutariPublicat pe3:18 pm - aug. 22, 2022

[…] dificila – mai ales atunci cand este facuta pe cont propriu, fara ajutorul unor profesionisti in mutari mobilier Bucuresti. Pe langa faptul ca trebuie sa te ocupi de toate pregatirile si sarcinile tipice (cercetare, […]

Lasă un răspuns