Transport mobila

Transport mobila

IRS Relo – Firma mutari, transport, depozitare mobila Bucuresti si mutari internationale.

Oferim Servicii Profesionale de Mutari Mobila si Bagaje pentru Firme si Persoane Fizice la Standarde Inalte de Calitate.

Servicii mutari si transport mobila Bucuresti, ce include personal calificat pentru mutare sunt dotati cu folie bule, folie stretch, cutii carton, saci, scotch, etc. Echipele contin cate 1 tamplar pentru demontare – montare, dotat cu toate ustensilele nevoiase.  Va punem la dispozitie expertiza noastra de mai bine de 10 ani in domeniu, pentru dvs., manipulantii nostri sunt bine instruiti, foarte amabili si cooperanti, astfel incat toate bunurile vor ajunge in buna stare la destinatia dorita.

Transport mobila

Demontare Mobilier

– Demontarea mobilierului dvs, in conditii de siguranta deplina.

Impachetare Mobilier

– Impachetare profesionala cu folie stretch sau bule, cutii sau paturi special destinate protectiei obiectelor fragile!

Manipulare Mobilier

– Manipularea de pe pozitia initiala pe pozitia planificata de dumneavoastra!

Despachetare Mobilier

– Despachetarea obiectelor transportate

Remontare Mobilier

– Remontarea mobilierului dvs, in conditii de siguranta deplina.

Servicii de transport mobila, la cel mai mic raport calitate pret!

Oferim:

* Servicii de manipulare, transport mobila si montare-demontare profesionale;

* Materiale de impachetare si protectie (folie stretch sau cu bule de aer; cutii de diferite tipuri si dimensiuni);

* Personal experimentat, tanar si bine instruit, pregatit pentru orice grad de dificultate al mutarii dvs. de mobila si bunuri personale.

Phone: (004)0725176622

Efectuam mutari/relocari firme dintr-o locatie in alta locatie, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti. Pe langa acest serviciu, garantam si rapiditate in efectuarea operatiunilor, dar si siguranta. Pentru ca stam la dispozitia dumneavoastra oricand, va oferim si servicii de mutari/relocari sedii, mutari/relocari locuinte, transport Bucuresti si transport mobila Bucuresti, daca doriti relocarea in alta zona din capitala. Pe langa acestea, mai efectuam si mutari internationale, transport international, pentru ca vrem ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii de mutari/relocari executate de profesionisti.

Orice mutare cu noi este destinata spre a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va vom ghida in intregul proces de relocare si de transport al mobilei.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns