Asigurare

Asigurare

Compania International Relocation Services detine o asigurare de raspundere-civila care acopera daunele materiale produse din culpa exclusiva a angajatilor companiei noastre, pe toata durata mutarii (valoare per eveniment – EUR. 30.000).

IRS Relo – Companie specializata in mutari nationale si internationale, punand la dispozitia clientilor servicii complete „Door to Door”, transport terestru, aerian si maritim.

Servicii oferiteMutare, Relocare, Transport mobila, Depozitare, Manipulare marfa, Montaj mobilier, Firme de mutari, Companii de mutari, Mutare de birou, Mutare sediu, Mutare echipament IT, Mutare documente, Inchiriere personal, Ambalaje, Materiale pentru impachetare, Import Export, Moving services, Relocation services, Office move, Warehouse, Storage,International Relocation Services,Servicii generale de mutari, lift exterior, mutare echipamente, spatii de depozitare, inchiriere personal

ASIGURARE: valoare per eveniment – EUR. 30.000

Phone: (004)0725176622

Transportul bunurilor in timpul unui proces de mutare este un aspect esential, pe langa organizarea si ambalarea bunurilor fragile, demontarea mobilei si montarea acesteia la destinatie.

Beneficiati de servicii profesioniste de relocare, asigurate de o echipa cu experienta in domeniu si camionete echipate cu lift care usureaza incarcarea si descarcarea bunurior.

Asigurare

Asigurare bunuri IRS Relo, mutari casnice si relocari firme

IRS Relo | mutari mobila | ofera siguranta bunurilor prin polita de asigurare 30.000 €

Efectuam mutari/relocari firme dintr-o locatie in alta locatie, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti. Pe langa acest serviciu, garantam si rapiditate in efectuarea operatiunilor, dar si siguranta. Pentru ca stam la dispozitia dumneavoastra oricand, va oferim si servicii de mutari/relocari sedii, mutari/relocari locuinte, transport Bucuresti si transport mobila Bucuresti, daca doriti relocarea in alta zona din capitala. Pe langa acestea, mai efectuam si mutari internationale, transport international, pentru ca vrem ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii de mutari/relocari executate de profesionisti.

Despre autor

admin administrator

1 comentariu până acum

blitz line logistik srlPublicat pe10:22 am - nov. 25, 2019

buna ziua spuneti va rog compania dumneavoastra face asigurare de mutari casnice internationale

/

Lasă un răspuns