Ce trebuie sa faci inainte sa te muti intr-un apartament

Ce trebuie sa faci inainte sa te muti intr-un apartament

Acum ca ai semnat contractul de inchiriere sau de vanzare-cumparare si vrei sa te muti, urmatorul pas este pregatirea. In randurile de mai jos iti prezentam ce anume trebuie sa iei in considerare atunci cand iti pregatesti temeinic mutarea in noul apartament.

Configureaza-ti utilitatile!

Vechiul proprietar sau administratorul blocului te va pune la curent cu utilitatile de care vei fi de acum responsabil. Cel mai probabil, va trebui sa platesti lunar facturi pentru apa, gunoi, gaz, energie electrica, internet si cablu TV. Un mod usor de a face acest lucru este sa configurezi toate utilitatile simultan.

Ce trebuie sa faci inainte sa te muti intr-un apartament

Cumpara mobila noua!

Daca noua ta locuinta este mai mare si ai nevoie de cateva piese de mobilier in plus sau daca, pur si simplu, te-ai plictisit de cea veche si iti doresti ca noul apartament sa fie cu totul si cu totul proaspat, iti recomandam sa faci cateva vizite la magazinele de mobila din oras si sa cumperi ceva in stilul in care vrei sa se gaseasca noul tau camin. Sau, mai bine, fa cumparaturile online. Este cea mai simpla, rapida si chiar ieftina modalitate de a face cumparaturi de mobila in ziua de azi.

Impacheteaza-ti lucrurile!

Cheia unei mutari fara probleme este de a incepe impachetarea lucrurilor cat mai devreme posibil. Ar trebui sa incepi cu obiectele de care nu ai nevoie zi de zi, cum ar fi decoratiunile, obiectele sentimentale, cartile, tablourile, etc. De asemenea, poti impacheta devreme si hainele si vasele de care nu ai nevoie inainte de a te muta.

Apoi, organizeaza-ti lucrurile pe care le folosesti zi de zi, in asa fel incat sa le poti impacheta rapid in data mutarii. Asigura-te ca demontezi orice mobilier inainte de ziua plecarii pentru a avea o ultima zi cat mai usoara.

Dupa ce ambalezi cutiile, pune etichete pe doua parti ale fiecarei cutii, astfel incat sa poti identifica usor ceea ce exista in ele atunci cand despachetezi lucrurile in noua locuinta.

Apeleaza la ajutorul unor specialisti in mutari!

In ziua de azi exista o diversitate de firme care se ocupa special de mutarea lucrurilor celor care isi schimba domiciliul. Angajatii lor te pot ajuta sa transporti in siguranta toate lucrurile grele, casabile si valoroase pe care le detii, fara a mai fi astfel nevoie de ajutorul membrilor familiei sau al prietenilor.

Despre autor

admin administrator

1 comentariu până acum

Cum sa iti protejezi piesele de mobilier atunci cand te muti ⋆ IRS Relo – Servicii generale de mutariPublicat pe9:21 am - aug. 24, 2020

[…] cele din urma, mutarea nu ar trebui sa fie o treaba stresanta. Scoate grijile din ecuatie ambaland, securizand si miscand […]

Lasă un răspuns