Cum alegi compania de mutari

Cum alegi compania de mutari

Mutarea poate fi o experienta stresanta chiar si pentru cei mai organizati dintre noi. In zilele noastre, cea mai buna idee atunci cand vine vorba de mutat este sa apelezi la serviciile unor specialisti in acest domeniu, deoarece iti vei simplifica mult toate sarcinile mutarii.

Cu toate acestea, este dificil sa ne incredem in orice companie de mutari, iar pentru a o alege pe cea mai buna, trebuie sa luam in considerare anumite lucruri. Iata care ar fi acestea:

Cauta recomandari!

Primul pas pe care trebuie sa il faci cand cauti o firma de mutari este sa ceri prietenilor sau agentului imobiliar cateva recomandari. De asemenea, poti consulta site-urile de specialitate, forumurile si parerile internautilor care deja au trecut prin astfel de experiente. Multe companii mai mari au si propriile lor site-uri web, unde ofera nu numai detalii principale despre serviciile pe care le pun la dispozitie, dar si sfaturi utile in ceea ce priveste procesul mutarii.

Cum alegi compania de mutari

Dupa ce ai consultat piata, rezuma-te la trei sau patru companii care ti-au starnit interes, fa programari pentru a intra in contact cu un reprezentant din partea fiecareia si cere o estimare scrisa. Este esential ca reprezentantii firmelor sa vada exact ce lucruri ai de mutat pentru a-ti putea oferi o estimare cat mai exacta. Exclude o companie care incearca sa ofere un pret la telefon sau care iti spune ca vederea bunurilor in avans nu este necesara.

Fii deschis cu reprezentantii firmei de mutari!

Intreaba compania si angajatii acesteia daca au autorizatie si asigurare pentru bunurile de tranzit. In acest fel, poti sta linistit ca lucrurile tale, inclusiv cele valoroase sau casabile, vor fi acoperite in cazul unor deteriorari. Este posibil, de asemenea, sa fii nevoit sa aranjezi o acoperire suplimentara in cazul in care detii bunuri de o valoare ce depaseste o anumita suma.

Cutiile pentru ambalarea lucrurilor si serviciile suplimentare.

De regula, companiile de mutari imprumuta clientilor lor cutii pentru ambalarea bunurilor, ajutandu-i astfel sa economiseasca sume considerabile de bani. Totodata, multe dintre aceste companii ofera servicii de dezasamblare si reasamblare a mobilierului, precum si de montare si de demontare a masinilor de spalat haine, vase, etc.

O abordare de incredere.

In final, este important ca personalul companiei de mutari sa fie prietenos si de incredere. Pana la urma, tu iti vei lasa bunurile cele mai de pret pe mainile sale. De asemenea, mutarea fiind o experienta stresanta, este important ca cei care te ajuta sa te muti sa te faca sa te simti cat mai lejer si cat mai lipsit de griji.

Despre autor

admin administrator

3 Comentarii până acum

Ce trebuie sa faci inainte sa te muti intr-un apartamentPublicat pe1:24 pm - iun. 23, 2020

[…] Apeleaza la ajutorul unor specialisti in mutari! […]

Cum sa iti protejezi piesele de mobilier atunci cand te muti ⋆ IRS Relo – Servicii generale de mutariPublicat pe9:21 am - aug. 24, 2020

[…] sau o faci de unul singur, mobilierul trebuie sa fie intotdeauna manipulat cu grija in timpul unei mutari. Cu siguranta, iti doresti ca atunci cand ajungi la noua locuinta, articolele tale cele mai scumpe […]

 Sfaturi pentru mutarea mobilierului masiv intr-o casa nouaPublicat pe6:37 pm - feb. 2, 2023

[…] lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa iti dai seama daca merita osteneala si efortul de a muta mobilierul mare si greu in noua […]

Lasă un răspuns