Cum te asiguri ca mutarea ta este cât mai ieftină?

Cum te asiguri ca mutarea ta este cât mai ieftină?

Daca urmeaza sa te muti, esti pus in fata a catorva zile pline de provocari. Va trebui sa gasesti solutii pentru a muta piesele de mobilier, sa te asiguri ca toate elementele fragile sunt in siguranta si sa gasesti solutia cea mai ieftina.

Din fericire, exista firme de mutari care te ajuta cu tot ce ai putea sa iti doresti, insa aceste firme costa. Daca vrei sa te asiguri ca mutarea ta este cat mai ieftina, este bine sa te pregatesti din timp si sa stii cat mai multe lucruri despre ceea ce inseamna intregul proces.

Cum te asiguri ca mutarea ta este cât mai ieftină?

Care sunt elementele ce decid costul mutarii?

In general, firmele de mutari isi calculeaza costurile in functie de mai multe criterii:

  • Durata intregului proces. Daca este o mutare rapida, costul s-ar putea sa fie unul foarte convenabil;
  • Numarul de masini si numarul de muncitori care sunt implicati in procesul de mutare;
  • Distanta ce trebuie sa fie parcursa;
  • O multime de mici detalii, cum ar fi etajul de la care si la care trebuie sa se duca piesele de mobilier, greutatea acestora, existenta liftului sau necesitatea demontarii.

Daca vrei sa te asiguri ca platesti un pret corect, evita firmele care iti spun din start un pret, fara sa analizeze proiectul in detaliu.

Ce trebuie sa faci pentru a genera costuri cat mai mici cu mutarea?

In primul rand, trebuie sa gasesti o firma de mutari care este transparenta si poate sa ofere garantie pentru intregul proces. Dupa ce ai gasit firma, ai de trecut prin cativa pasi:

1. Fa o lista cu tot ceea ce vrei sa transporti si cu toate lucrurile la care vrei sa renunti. Nu are rost sa cari cu tine lucruri pe care nu le folosesti sau nu le-ai folosit de foarte multa vreme. Cu cat transporti mai putine lucruri, cu atat costul este mic.

2. Incearca sa transporti elementele mici cu automobilul propriu. Este o solutie prin care poti evita inchirierea unei masini foarte mari, care are si costuri foarte mari.

3. Asigura-te ca in momentul in care vine masina pentru mutare, totul este pregatit si organizat, in asa fel incat totul sa decurga cat mai repede.

4. Daca te descurci, ocupa-te de demontatul si montatul mobilierului la destinatie. Este un proces care costa destul de mult in general.

5. Nu uita sa negociezi! Orice serviciu poate sa fie negociat, asadar, merita sa incerci.

Despre autor

admin administrator

1 comentariu până acum

Te muti? Iata cateva informatii care te pot ajuta! ⋆ IRS Relo – Servicii generale de mutariPublicat pe8:33 am - mart. 6, 2020

[…] si procesul complicat al mutarii poate fi transformat intr-o experienta lipsita de probleme si stres atunci cand iei la cunostinta […]

Lasă un răspuns